Hem » Litteratur » Fjällmat

Fjällmat

Lär dig hur du gör god och enkel mat till din fjällvandring. 84 enkla recept sorterade efter och tillagningstid. Ät godare på fjällturen!

↓ Läs vad kunder tycker om produkten ↓

* * * KUNDRECENSIONER * * * (4)
Full med inspiration
Många bra recept som har blivit stående på vandringsturer, gillar att det är varierande med både snabblagat och mer avancerat. Recepten går också bra att använda som grund för att komponera egna favoriträtter. Även andra bra tips utöver recepten!
Pernilla Stenqvist
2020-12-16 10:28:23
Bra recept
Många bra recept, dottern gillade Lapskojsen bäst.
Ramona Krafft
2020-12-01 14:59:46
Förgyller vandringen
Den perfekta guiden för mat på leden. Innehåller en inspirerande introduktion med bra saker att tänka på. Perfekt med recept på 5 min när det behöver gå lite undan och 30 min när man vill lyxa till det lite. Recepten är enkla att följa och ger råd både till förberedelser hemma och till tillagning på leden. Efter att ha följt några recept börjar jag känna mig inspirerad till att prova lite egna kompositioner. Matlagning på leden har aldrig varit enklare eller roligare!
Anna Möller
2020-11-30 20:15:18
Man blir sugen!
Man blir sugen på både mat och fjälltur när man låser dne gör boken. Inga fjanterier; bara välskriven och med otroliga bilder.

Bra grejor för alla nivåer!
Anders Backman
2020-11-30 16:46:04
295 KR

Riktig fjällmat ska klara av att ligga i ryggsäcken i flera dagar, den ska vara lätt att bära och inte ta för mycket plats i packningen. Varje måltid måste också vara full av energi så att du kan återhämta dig och orka vandra ännu en dag.

Alla recept i den här boken är anpassade för fjällvandring.  Du får också lära dig vikten av att planera måltiderna, förbereda så mycket som möjligt hemma och packa maten på bästa sätt.

Recepten är uppdelade efter hur lång tid de tar att laga, från rätter som bara kräver att du häller på kokande vatten till rätter du lagar på en halvtimme. I slutet av boken finns kapitel om energikakor, goda efterrätter och om hur du enkelt kan baka på ditt friluftskök.

Eric har även skrivit böckerna TorkamatEldmat samt Snabblagat på tur.

Skriv recension

Produkter från samma kategori
  • 295 KR
  • 835 KR
  • 565 KR