Olika råvaror behöver förvaras på olika sätt för att bevaras bäst. Generellt bör torkad mat förvaras svalt, mörkt och torrt. Mat med fett bör förvaras i kyl eller frys, gärna vaccad.
SVAMP
Förvara torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk.
FRUKT & BÄR
Förvara torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk.
ROTFRUKTER
Förvara torrt, svalt och mörkt.
ÖRTER
Förvara örterna torrt, svalt och mörkt. Gärna i en tät glasburk. Det kan vara bättre att ha flera små burkar än en stor, då de kan tappa smak om burken blir tom och innehåller mycket luft.
FISK
Förvara den torkade fisken i frysen i en fryspåse, eller ännu hellre vakuumpackad.
KÖTT
Förvara det torkade köttet i frysen i en fryspåse, eller ännu hellre vakuumpackad.
KYCKLING
Förvara kycklingen i en plastpåse i frysen - ännu hellre vakuumpackad
-
7495 KR
-
2495 KR
-
1795 KR
-
6980 KR
-
från 500 KR
-
7995 KR
-
2295 KR