Hem » Litteratur » Torka mat - nya versionen!

Torka mat - nya versionen!

I boken lär du dig allt om att torka mat. Alla råvaror du behöver och olika sätt att torka maten från trädgård, svamp eller för friluftsliv.
  •  
  • Torkade rödbetor
  •  
  •  

↓ Läs vad kunder tycker om produkten ↓

* * * KUNDRECENSIONER * * * (14)
Riktigt bra handbok!!
För första gången har jag kommit i kontakt med en handbok som både är handfast, instruktiv - och samtidigt inspirerande!
Boken ger verkligen mersmak!
Kan varmt rekommenderas till den som blivit trött på den köpta standardmaten. För visst kan också fjällturer vara berikade med god mat?!
Urban Alehagen
2020-11-30 19:39:02
Min bibel inför Keb-vandringen
I slutet av sommaren 2020 tackade jag ja till att hänga med på vandring upp till Kebnekaise i början av september. Jag hade då aldrig vandrat i fjällen och fick mer eller mindre en chock när jag hörde om att folk torkade sin egen mat till vandringar. Jag tänkte mig att man köpte färdigtorkat. Men - jag skaffade mig en tork och 2 böcker av Eric Tornblad och blev helt besatt!! Jag gjorde inget annat under 4 veckor. Jag torkade allt mellan himmel och jord, skapade måltider, planerade, vakumpackade. "Torka mat" blev en av mina två biblar. Rekommenderar ALLA att läsa dessa böcker (Snabblagat på tur och Torka mat)
Anette Persson
2020-11-30 18:19:34
Bra handbok
Boken är lätt att hitta i, ger bra tips och har fina bilder. Gillar att den inte är full av pekpinnar. En plus är reportagen om "torkfrälsta" som man kan läsa om man vill för inspiration.
Eva Bronder
2020-11-30 17:41:05
En livräddare!
En fantastisk bok! Mycket lättläst, enkelt att hitta ingredienser och precis lagom med information så att det är lätt att förstå hur man ska göra. Tre olika register att söka i vilket underlättar mycket. Mina skåp är fulla av torkad mat, jag är svår att få igång men den här boken gör det superenkelt!!
Susanne Nykvist
2020-11-30 16:46:26
Totalt 14 poster
Sida 3 av 3
1 2 3
295 KR

NORDENS TORKA-MAT-BIBEL

Boken går metodiskt igenom beprövade tekniker för att nå bästa resultat när du torkar olika typer av råvaror. Använd kunskaperna för att bevara köksträdgårdens grödor, göra egen friluftsmat eller utforska nya spännande smaker i din matlagning.

Du får veta hur du torkar enkla råvaror som frukt, rotsaker och svamp, men också mer avancerade livsmedel som fisk, ägg, kött och kyckling. Boken innehåller recept på energikakor, buljonger och egengjord jerky. Ett helt kapitel ägnas åt olika typer av mattorkar.

Du kommer att kunna torka mat under flera år innan du testat dig genom alla spännande 

I Torka mat summerar författaren Eric Tornblad resultaten av mer än femton års erfarenhet och hundratals timmar av experimenterande med torkade livsmedel. Eric har också skrivit böckerna Fjällmat, Snabblagat på tur och Eldmat.

Andra titlar av Eric Tornblad som också berör matlagning är EldmatFjällmat samt Snabblagat på tur.

Skriv recension

Produkter från samma kategori
  • 835 KR
  • 565 KR