Hem » VÄLJ DIN MATTORK » Excalibur 4-brickor (EXD4) + 3 torkdukar

Excalibur 4-brickor (EXD4) + 3 torkdukar

En mindre mattork från Excalibur som är enkel att förvara. Torkar effektivt alla typer av mat. Detta är ett paket med tre torkdukar till. Webbkurs om hur du torkar mat ingår alltid på Torkamat.se!

↓ Läs vad kunder tycker om produkten ↓

* * * KUNDRECENSIONER * * * (2)
Lätt, smidig och enkel - för mindre mängder torkning
Har ingen annan mattork att jämföra med förutom att torka i vanlig ugn. Det är en lätt och smidig tork som är relativt dov i ljudnivå. Bra med möjlighet att ställa in olika värme på torkningen och en egen timer fixas lätt genom att köpa till en vanlig tidsinställd timer genom eluttag. Passande för den som vill torka mindre mängder åt gången. Inte lika effektiv som jag hade hoppats, men det kan bero på övergången från vanlig ugn till denna. Plastigare än vad jag tänkt för priset. Men, generellt nöjd med den, aningen dyr för vad den är enligt mig.
Butikens svar:
Tack för din kommentar Johanna! Som du skriver kan man enkelt använda en egen timer till denna. Denna har lite lägre effekt än varianterna med 5 och 9 brickor, därför är den inte lika effektiv - men ändå mycket effektivare än en ugn. /Eric
Johanna
2020-11-30 16:53:47
EXD4
Stämmer väl med beskrivningen. Lätt, stilfull och effektiv. Ger den 4/5. Hade gett den 5/5 om det inte vore för en något ojämn tork-/värmefördelning som medför att man behöver rotera brickorna då och då.
I övrigt inget att anmärka på.
En prisvärd tork helt enkelt.
Butikens svar:
Hej och tack för din recension Joel! Ja det det stämmer, man bör vända på ramarna efter halva torktiden, men så är det på alla torkugnar där luften kommer från en ugn där fläkten är monterad bak. /Eric
Joel
2020-11-30 16:52:28
3899 KR

Excaliburs 4-brickors har ett horisontellt luftflöde vilket ger en jämn torkning (fläkten sitter baktill). Fördelen med denna ugn är även att den är enkel att förvara genom sin lilla storlek. En perfekt ugn till det lilla hushållet eller för dig som inte har så mycket plats i köket.

Detta är ett paket med tre torkdukar till, vilket du faktiskt vill ha till en sådan här mattork- det blir mycket roligare då!

 

SE PRODUKTVIDEO


INGÅR
Frontlucka
4 st BPA-fria plastbrickor
4 st BPA-fria plastnät, transparenta
Användarmanual på Engelska
Användarmanual på Svenska

 

Mått, vikt, effekt & ljudnivå

Höjd 15 cm / Bredd 33 cm / Djup 47 cm
Brickstorlek (innermått): 24,5 x 33 cm
Total torkyta (nio brickor): 0,31 m²
Vikt: 3,6 kg
Effekt: 220 W
Ljudnivå i decibel: 45

Alla funktioner, garanti & säkerhet

Termostat 40-75 grader
On/off-knapp
En tyst fläkt
*
2 års garanti
*
Överhettningsskydd
Svensk standardkontakt


TILLBEHÖR

Torkdukar
Här hittar du alla mattorkar från Excalibur

Skriv recension

Produkter från samma kategori
  • 2190 KR
  • 3549 KR